Пълен обрат, Иван Василев остава начело на Локо София

Локомотив София, Иван Василев, Цветин Йорданов

Иван Василев почти сигурно ще размисли и ще остане начело на Локомотив София. Както е известно, собственикът на червено-черните обяви наскоро, че се оттегля от клуба и от 1 юни оставя акциите, недоволен от отношението на феновете към него.

Разследване на колегите от „Тема Спорт“ обаче установява, че това е малко вероятно да се случи. Появиха се дори информации, че бизнесменът иска да продаде осветлението на клубния стадион в „Надежда“. За изграждането му Василев тегли сериозен кредит.

Снощи се е провело Общо събрание на Локо Сф. Резултатите от детектора на лъжата, на който минаха част от играчите и треньорите, е бил отрицателен. Босът на столичните железничари е накарал тима да се подложи на полиграфа заради съмненията на запалянковците за мачовете с Хебър Пз (1:4) и ФК ЦСКА 1948 Сф (0:6). Всички минали изследването са били чисти. От клуба все още официално не са казали нищо за ситуацията.

Стана ясно още, че и договорът с генералния спонсор – популярна букмейкърска компания, не изтича с края на сезона. Иван Василев бе обявил, че от 1 юни се оттегля от клуба. Той спря да ходи на мачове на Локо. Очаква се в скоро време да има среща между него и фенските структури, за да бъдат изгладени различията.

Спортно-техническото ръководството дори вече е започнало търсенето на вариант за нов старши треньор. Опциите са били две – познати в „Надежда“ българин и чужденец.

Както е известно, договорът на Станислав Генчев изтича с края на сезона. Той е спряган за нов старши треньор на Ботев Пловдив, като вече е провел разговори с шефовете на канарчетата по въпроса.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ