Истината за връзката на Григор Д. Димитров и румънската красавица Мадалина Геня

7 Dni Sport15.05.2023
Screenshot 2023-05-15 at 13.10.16

Григор Димитров потвърди, че ослепителната Мадалина Геня е новата жена в живота му. Слуховете за връзка между двамата са от няколко седмици, след като румънската актриса и модел бе забелязана да го подкрепя по време на мача му срещу Карлос Алкатрас на “Мастърс”-а в Мадрид.

Вчера Мадалина бе в ложата на Григор и за битката му с Джокович в Рим. Това засилили слуховете за връзка между двамата, а малко след това дойде и потвърждението от самия Димитров.


Красивата Мадалина Геня с кадър на своето чудесно лице за своите последователи и приятели.

Той публикува в Инстаграм стори, от което става ясно, че след края на мача с Ноле е завел Мадалина на вечеря в тузарски ресторант в италианската столица. По-късно румънската хубавица на свой ред сподели същия кадър.

34-годишната Мадалина Геня е познато и доста коментирано име в спортния свят заради връзките си с няколко футболисти, между които италианските национали Николо Дзаниоло и Марко Бориело. Преди време тя успя да омая дори холивудската звезда Леонардо ди Каприо.

Горещата румънка Родена е на 8 август 1988 г. в Слатина, Румъния. След като учи пиано и балет в продължение на седем години, на 15 започва кариерата си на модел и се мести да живее в столицата на модата – Милано. Докато се утвърди, работи и като сервитьорка.. Тя има едно дете – момиче, от връзката й с композитора Матей Страхан.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ