Ева Янева: Има какво още да дам на отбора, не съм готова за пенсия

Христо Стоичков, Ева Янева

Капитанът на френския шампион по волейбол Волеро Льо Кане Ева Янева обясни защо продължава договора си с клуба за още една година.

Първо, мисля и усещам, че има още какво да дам на този отбор, на тези момичета. Не съм готова все още да изляза в пенсия. Имам желание да играя, обичам волейбола и това, което правя„, коментира българката пред местната телевизия BFM, която е базирана в Ница.

Следващата цел пред отбора и Ева Янева, след като тимът за втори пореден път спечели титлата във Франция, е сериозен пробив в Шампионската лига. През този сезон тимът стигна до осминафиналите и това е първи подобен успех за френски тим от 2015 година.

Шампионската лига е нещо голямо и изключително. Надявам се, че следващата година наистина ще имаме възможност да направим нещо още по-добро и ще работим много, за да го постигнем„, каза още Янева.

Ева Янева бе обявена за ной-полезен играч във втория финал срещу тима на Мюлуз, който Льо Кане спечели с 3:1. Българката реализира 11 точки, но се отчете и с забележителните 82% успеваемост при посрещането.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ