Милен Радуканов чака оферти от водещите тимове в България

Милен Радуканов

Милен Радуканов вече три сезона не е водил отбор, след като за последно бе начело на Септември, но загуби баража за влизане в Първа лига с Царско село през лятото на 2020-а. Преди това бе наставник още на ЦСКА (на два пъти), Ботев Пловдив, Славия и Пирин. Както е известно, специалистът разшири полето си на развитие и вече от година е част от бизнеса с недвижими имоти. Той сподели как се развива това му начинание, но бе категоричен, че не се е отказал от треньорството и изчаква правилната оферта, за се завърне на скамейката.

Всичко е наред, бизнесът върви отлично, докато чакам предложения във футбола. Имах две-три оферти и от Първа, и от Втора лига. Не ги приех, защото не ме удовлетворяват откъм стратегия за развитие и условия, които предоставят за работа. Но категорично не съм се отказал от футбола и се надявам в скоро време пак да стана треньор, и то на някой от водещите отбори у нас. Това е моята страст, моето желание. Смятам, че вече с натрупаните години минах през доста отбори и при една добра оферта ще съм отново във футбола. Но при мен не е на всяка цена”, заяви пред “Тема спорт” Радуканов, който остава в историята с гола, който отбеляза за ЦСКА срещу Ювентус на “Армията” при победата с 3:2 през 1994 година.

Снимка:Официален фейсбук профил на Милен Радуканов


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ