Боби Димитров върна топката към Ботев Пловдив: Имам право на отговор, чуйте ме

Боби Димитров

Бившият футболист на Ботев Пловдив Борислав Димитров отговори на официалното изявление на клуба по повод неговите нападки.

От официалният Фейсбук профил на Борислав Димитров:

Правото ми на отговор:

1.Никога не съм оспорвал постигнатото от футболистите Трифон Пачев и Атанас Пашев.Истински легенди на клуба без никакво съмнение,а щом са доволни от резултатите на школата и втория отбор….това вече е друг въпрос.

2.Не получавам отговор за биографията на „легендата“ на израелския футбол Даниел Коен.

2.Комерсиалните ми интереси…..тук вече не знам какво да отговоря.

Ще си позволя да дам и няколко БЕЗПЛАТНИ съвета.

Никой не може да отрече,че собственика дойде в труден момент и стабилизира клуба. Никой не може да отрече спечелените медали-респект. Остава усещането обаче,че още не са разбрали в какъв клуб са дошли,това не е нито Виста, нито Фрамад Амагер.

Колкото по бързо осъзнаят, че Ботев го е имало и преди тях,че е клуб със собствена идентичност,богата история и страхотни фенове, толкова по бързо ще имат шанса същите тези фенове да ги препознаят като техния отбор и стадиона ще е пълен не само на дербитата. Хората в това число и аз, искат правилно подбран отбор с 5-6 качествени БЪЛГАРИ, в добавка 3-4 наистина класни чужденци които да правят разликата,и към тях да бъдат добавени 5-6 талантливи български момчета и толкова млади чужденци (от настоящите има с добър потенциал).

Направете това и феновете ще са доволни и бизнес проекта ще е много по лесно осъществим.

Направите ли това,а то ще се усети когато всички преди мача скандират имената на футболистите и след мач ги поздравяват дори и при загуба значи сте успели г-н Зингаревич.

Направете го и ще съм първият, който публично ще ви поздрави.

Снимка: Официална фейсбук страница на ФК Кронос


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ