Ерика Зафирова: Имаше момент, в който се чудех дали да продължавам със спорта

345883262_630025535640131_5290401827325811964_n

Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика Ерика Зафирова е имала моменти, в които е мислела да спира със спорта. Тя се присъедини към тима в началото на 2019-а на мястото на контузената Ели Бинева и много бързо се вписа в отбора.

Имаше момент, в който се чудех дали да продължавам със спорта – разказа в интервю за ютюб канала Спортната джунгла Ерика Зафирова. – Спортът не винаги е честен.

Беше ми много тежко. Близки хора ми говореха, че трябва това да премине и ще стана по-силна. Точно така стана. Имаше момент, в който ми беше по-трудно да се състезавам. Подценявах се и трудно събирах смелост, за да продължа, но преминах през този период благодарение на треньорите и моите родители.“

Кой е бил този критичен момент? Защо Ерика не е искала да бъде част от ансамбъл? Как Зафирова се присъединява към тима? Всичко това в цялото интервю за ютюб канала Спортната джунгла.

Снимка:Официален инстаграм профил на Ерика Зафирова


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ