„Знам истината, много е грозно, но ще е кажа. Сумата срещу, която Мария свали обвиненията от Миро е колосална – 6 цифри.“

7 Dni Sport09.05.2023
Screenshot 2023-05-09 at 14.04.32

Певицата Мария изненадващо или не се върна при съпруга си Мирослав Соколов, който преди няколко седмици обвини в насилие. Тя подаде жалба в полицията срещу него и го обвини в сериозни неща, включително, че е опрял дулото на пистолет в главата ѝ.

Колежки, които познават добре маниера на Мария, още от самото начало заподозряха, че има нещо гнило в цялата история и подозират, че с този ход певицата се опитва да измъкне пари от мъжа си.

И подозренията на гилдията се оказаха верни. Дали е имало физическо посегателство ние няма как да знаем, но пък сме наясно защо миньончето е свалила жалбата си и е смъкнала всички обвинения, които по-рано отправи към Миро.

Изпълнителката на „Спомен“ е поискала 100 бона от Мирослав, за да изчисти името му от полицейските хроники. След като получила парите, тя бързо се отказала от твърденията си в полицията. А малко по-късно решила да даде втори шанс на Миро, за да може да го оскубе с още кинти, пишат колегите от „БЛИЦ“.

В бранша ѝ се смеят с глас и мнението на всички е, че Мария е сред най-опасните фолкпевици.

„Върти ги на малкия си пръст, обира ги до шушка, но няма акъл да вложи средствата в нещо полезно, а ги пилее за маркови парцали и скъпи парцали, а нея отдавна никой не я слуша и не я вика по участия“, коментират от бранша.


Певицата Мария зад кормилото на едно от скъпите возила, които притежава и управлява.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ