Халфът на Лудогорец – Тодор Неделев излиза на „Колежа“ срещу Ботев

7 Dni Sport06.05.2023
Лудогорец - Черно море, Тодор Неделев

Неделният сблъсък между Ботев (Пловдив) и Лудогорец със сигурност ще бъде по-особен за един от футболистите на „орлите“ – Тодор Неделев.

Халфът дърги години бе знаме за „канарчетата“, но в последния ден на трансферния прозорец се случи немислимото и той бе продаден на разградчани, като около сделката се разрази и скандал. Неделев заяви, че не се е чувствал желан от шефовете на „жълто-черните“, които обаче твърдяха точно обратното.

Кой крив, кой прав – всеки има своята истина. Тодор не успя да изпълни мечтата си да играе за Ботев на новия стадион „Христо Ботев“. Сега обаче ще го направи с екипа на Лудогорец. Неделев доскоро лекуваше контузия. Той обче попадна в групата за Берое (2:1), но тогава остана неизползвана резерва. Сега обаче се очаква на „Колежа“ да запише първи минути след травмата.

Заради важността на двубоя Ивайло Петев се очаква да заложи н предни позиции на Десподов, Делев и Тиаго. От тях ще се очакват попадения, с които да донесат трите точки.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ