Треньорът на Беласица: Имаме нова цел

Венцеслав Иванов

Утре вечер Беласица (Петрич) играе в Ловеч срещу Литекс. Двубоят е от 29-ия кръг на Втора лига. Южният тим ще е без контузените Владимир Гогов, Игор Фелипе и Георги Шаламанов-Тренков. Заради здравословни проблеми, под въпрос е участието на Симеон Бояджиев, който вече изтърпя наказание. Голмайсторът Запро Динев и Валентин Костов са аут заради наказания.

Радващо е, че шест кръга преди края на сезона, изпълнихме задачата си – утвърждаване във Втора лига. Еуфория обаче няма. Имаме нова цел. Ще изиграем оставащите мачове, както и предишните според възможностите си. Не отиваме на гости в Ловеч. Имаме доста кадрови проблеми и групата ни вероятно няма да е пълна. До последно ще чакаме новото попълнение Аксел Талонса да бъде картотекиран, защото има такава възможност. Литекс е отбор с традиции. Ще вложат всичко защото трябва да запазят мястото си във Втора лига. Техните амбиции не ни интересуват. Излизаме да изиграем пореден добър мач и да го спечелим. Радвам се, че срещата в Ловеч ще бъде излъчвана по телевизията. По този начин ще бъдат стопирани тълкованията на разни импровизатори“, коментира пред колегите от Спортал старши треньорът на петричкия тим Венцеслав Иванов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ