Септември София излезе с официална позиция за мача с ФК ЦСКА 1948 – Славия

7 Dni Sport04.05.2023
Септември София - Славия, Тони Тасев

Септември София пусна официална позиция, с която изразява недоволство от назначението на Ел Хатиб за четвърти съдия на мача между отборите на ФК ЦСКА 1948 и Славия.

„На вниманието на Съдийската комисия

Уважаеми господа,

На 02.05.2023г. получихме отговор от Вас относно жалбата, която ПФК Септември София входира по повод скандалното съдийство на Васимир Ел Хатиб в двубоя между отборите на ПФК Септември София и ПФК Спартак Варна! Очаквано нашите искания не бяха уважени, а подминати с обичайните заучени фрази, които единствено показват, че СК не поема отговорност за провалите на своите кадри!

Прилагаме цитат:

„След задълбочен анализ на въпросната среща, СК установи, че съдията ръководи двубоя на добро ниво, но за съжаление в 60-тата минута той пропусна да отсъди наказателен удар за наказуема игра с ръка. След подобна грешка, СК ще приложи обичайните последствия за съдията, рефлектиращи върху бъдещите му назначения!“

ПФК Септември София изпрати в отговор към Вас по имейл, констатацията си, че не уважавате нито едно от нашите искания, но Ви молим ПОНЕ да бъдем информирани официално за наказанието на Васимир Ел Хатиб! Отговор не получихме, но за сметка на това ни отговорихте чрез нарядите за 30-ти кръг на еfbet Лига, където отново се появява името на Васимир Ел Хатиб като четвърти съдия на срещата между отборите на ПФК ЦСКА 1948 София и ПФК Славия София!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ