Анатоли Нанков преди регионалното дерби: Борбата за оцеляване е тежка, ще ни бъде трудно с Миньор

ЦСКА, Анатоли Нанков

Това е едно местно дерби. Зарядът е голям”, отчете пред “Мач Телеграф” треньорът на Струмска слава Анатоли Нанков преди регионалното дерби с Миньор.

Борбата за оцеляване във Втора лига е много сериозна и тежка. И Миньор, и ние имаме проблеми. Надяваме се да успеем да победим и да направим един добър мач. Отсъства единственият ни централен нападател Цветомир Цанев. Той е контузен от доста време. Нямам голям избор за върха на атаката. Момчетата, които са на линия, дано да успеят да се справят. До края има още седем мача и доста отбори сме с еднакви показатели и близки точки. Борбата за оцеляване ще е жестока до последно. Тази година е много оспорвано и интересно. Една загуба може да те изпрати директно в зоната на изпадащите, а една победа, дори или две, те пращат в десетката. Ще бъде трудно! Успяхме да се запознаем с техните силни и слаби страни. Имат качествени играчи. Настроението в тима е нормално. Важна среща предстои и за двата тима трите точки са от изключително значение”, заяви Нанков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ