Кметът на Враца: Ботев Враца е най-мразеният отбор от „трезвото“ ръководството на БФС

Борислав Михайлов,

Кметът на Враца Калин Каменов излезе с гневно обръщение срещу Българския футболен съюз, в което написа, че Ботев Враца е „най-ощетеният от родните съдии тим“, като заради съдийски отсъждания, отборът до този момент през сезона е загубил поне 15 точки.

Поводът на недоволството на Каменов идва след дискусионната дузпа, отсъдена от рефера Красен Георгиев в полза на Арда, благодарение на която тимът на Александър Тунчев се добра до равенството в домакинството си на Ботев Враца от 28-ия кръг на efbet Лига.

Освен със своята истинност, дузпата породи недоволство и заради това, че при изстрела от бялата точка на Радослав Цонев, е имало навлезли играчи в наказателното поле.

Ето какво написа градоначалникът на Враца в профила си във Facebook:

Вече категорично мога да заявя, че Ботев Враца е най-мразеният от „трезвото“ ръководството на бфс, футболен отбор в България. Ние сме и най-ощетеният от родните съдии тим и до сега момчетата бяха ограбени с поне 15 точки! Въпреки това вярвам, че справедливостта рано или късно ще възтържествува. Убеден съм, че неправдата прави един екип още по-силен и сплотен. Ние ще се борим докрай за своята чест. Дори да ни извадят от групата, в която и лига да играем, Ботев ще продължи да бъде клуб на мъжкари, за които футбола е удоволствие и празник за хората, а не тото и спортна проституция. Никой не може да ни отнеме това, което можем да постигнем сами.

Не забравяйте, че достойнството не се купува, то се заслужава!!!

Коса се присажда, чест НЕ!!!“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ