Тодор Янчев: Няма смисъл да се говорят нереални неща за титлата, ще е добре да устискаме третото място

7 Dni Sport29.04.2023
ФК ЦСКА 1948 - Локомотив Пловдив, Тодор Янчев

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори на Летище София преди излитането на тима за Варна, където в неделния ден „червените“ ще се изправят срещу Черно море в двубой от 28-ия кръг на efbet Лига.

„Черно море е един от най-добре представящите се отбори и е много силен домакин. Знаем силата на техния отбор, имат много добър старши треньор, който дълги години върши много добра работа“, каза Янчев преди отпътуването на ФК ЦСКА 1948 за Варна.

„Не, за притеснение не може да става въпрос, защото има още мачове до края. Още повече, че след 3 кръга ще се раздели първата шестица, където всичко е възможно и всеки може да губи от всеки и всеки да спечели срещу всеки. Рано е да мислим, че сме си свършили работата, тепърва предстои развръзката на сезона. В последния месец и половина ще бъде най-важното“, каза той относно битката за третото място.

Той отхвърли възможността тимът му да се пребори за първото място в шампионата: „Не, аз съм по-реален човек и мисля реално и трезво. Няма смисъл да се говорят нереални неща. В момента сме на трето място и ще е добре, ако можем да го устискаме. Всеки мач играем за победа, независимо срещу кой. Накрая ще теглим чертата, но това са силни думи, които казвате, че можем да се замесим в борбата за титлата, след като точковата разлика с отборите пред нас е голяма“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ