Треньорът на Берое: Ще мислим за Балкан след финалната четворка

БК Берое, баскетбол

Старши треньорът на мъжкия баскетболен тим на Берое Стара Загора Бойко Миленков заяви, че ще мисли за плейофите в Националната баскетболна лига (НБЛ) след Финалната четворка на Балканската лига. Берое надигра Черно море Тича със 104:75 в последния кръг от редовния сезон в НБЛ и зае седмото място, което му отреди сблъсък с шампиона Балкан на четвъртфиналите, които стартират на 2 май.

Преди това на 28 април, петък Берое ще излезе в Стара Загора срещу косовския Пея на полуфиналите в Балканската лига, а в неделя, 30 април ще играе или мач за третото място в международната надпревара, или финал в турнира.

Не сме имали напрежение за този мач. Съдбата ни в плейофите зависеше от срещата на Левски. В хода на сезона спечелихме няколко срещи, в които имахме късмет с контузени състезатели на противниците. От друга страна загубихме няколко срещи, които трябваше да спечелим.Смятам, че има някакъв баланс в природата и завършваме редовния сезон там, където ни е мястото от баскетболна гледна точка„, заяви Миленков след победата над Черно море Тича пред официалната страница на клуба в социалната мрежа Фейсбук.

Няма какво да се лъжем, Балкан е настоящият шампион и суперфаворит в предстоящия плейоф, но ще ги мислим след Финалната четворка на Балканската лига. Стара Загора не е бил домакин на турнир от такъв мащаб и се надявам да се представим достойно. Приканвам цялата общественост да ни подкрепи с присъствие в залата още в петък„, добави Бойко Миленков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ