Българският волейболист Боян Йорданов ще играе в гръцкия елит и през следващия сезон

Боян Йорданов

Българският волейболист Боян Йорданов ще остане в гръцкия елитен АОНС Милон (Атина) и през следващия сезон, съобщи самият той.

40-годишният диагонал имаше отлична кампания с клуба, който направи през октомври дебютира в Европейските турнири в „Чалъндж Къп“, а в началото на април отпадна на полуфиналите в шампионата и завърши на престижното четвърто място в крайното класиране.

Оставам в отбора и през новия сезон. Мотивацията ми е да помогна на Милон да спечели трофей„, коментира Йорданов.

Мисля, че имахме перфектен сезон. Работихме здраво, за да влезем в топ 4. Изпълнихме всички поставени цели и това ме прави много щастлив. Това беше един от най-добрите сезони в историята на Милон и съм наистина щастлив, че бях част от него. Отборът беше внимателно селектиран и е сплав от млади и опитни играчи. Свършихме страхотна работа по време на тренировките и в мачовете. Имаме страхотен треньор в лицето на Сакис Псарас. Искам да му благодаря за доверието, както и на всичките ми съотборници, на хората в клуба и на феновете ни“, добави той.

Автор: БТА

Снимка: Официална фейсбук страница на АОС Милон


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ