Лидерът Рилски спортист излиза срещу последния Шумен

рилски спортист

Лидерът в Националната баскетболна лига Рилски спортист се изправя срещу Шумен в последен мач от 32-рия кръг на Националната баскетболна лига. Срещата започва днес от 18:30 в зала “Арена Шумен”.

Самоковци ще завършат на първото място в таблицата, като единствено трябва да бъде определен финалният им баланс. Момчетата на Людмил Хаджисотиров разполагат с актив от 25 победи и 4 загуби, докато съперниците им от Шумен са на последната 11-а позиция с баланс от 6 успеха и 22 поражения.

Рилски се върна към успешните си дни със спечелени четири от последните си пет мача, макар и да не показва това лице, което демонстрираше от началото на кампанията. В последния си двубой лидерите надвиха трудно Спартак Плевен с 88:84, но преди това загубиха гостуването си на Академик Пловдив с 83:87. Шумен пък е в негативна серия от две поредни загуби, след като отстъпи пред плевенчани с 81:104 и Балкан с 89:105.

Рилски не сбърка в двата си двубоя срещу Шумен тази година – победи със 103:71 като домакини и с 92:63 като гости.

Автор: Спортал


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ