Гриша Ганчев получил предложение за ЦСКА. Отговорил категорично на първата минута: Отказвам

7 Dni Sport24.04.2023
Screenshot 2023-04-24 at 14.45.36

Феновете на ЦСКА коментират капацатитета на новия си стадион, който бе разкрит на пресконференция. Отговорниците за реконструкцията на стадион „Българска армия“ съобщиха, че новото съоражение ще бъде с капацитет 16 000 седящи места и ще отговаря на четвърта категория на УЕФА. Според някои от запалянковците такава големина е смешна за отбора на ЦСКА. Други пък коментират, че това е напълно достатъчен капацитет.

Пред ръководството на ЦСКА е имало два вариант. Вариант №1, който е и избран сега е реконструкция на стадиони и да се влезе в рамките на сегашния стадион и №2 – ЦСКА да премести своя стадион извън Борисовата градина и да си нарави ново съоражение, което да е далеч по-голямо. Вторият вариант е бил отхвърлен от „червените“ шефове. Те са били категорични къде е мястото на отбора. Така разсъждават и 90% от феновете на отбора. Мястото на ЦСКА е в Борисовата градина.

Запалянковците са съгласни с решението, което са взели Гриша Ганчев и компания по високите етажи на клуба.

Цената на съоражението ще бъде около 80-90 млн. лева, като част от парите вече се дават с големи темпове. Първата копка се очаква през есента. След това предстои строителство около 18 месеца.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ