Трима основни футболсти на Етър пропускат гостуването в Разград

Етър

Гостуване на дублиращия тим на „Лудогорец“ предстои на „Етър“. Мачът е в събота от 17:00 ч. на базата „Гнездо на орли“ в Разград. Пета поредна победа ще гонят „болярите“ по пътя си към елита, но и трябва да прекъснат традицията, според която досега не са печелили в официален мач в Разград. През февруари етърци все пак биха дубъла на „Лудогорец“ като гости в контрола с 2:0 с попадения на Евгений Илиев и Дани Младенов.

Столичният рефер Васил Минев ще ръководи съботния мач. За последно той свири на „виолетовите“ при гостуването им на „Дунав“ в Русе, завършило 0:0. Асистенти са му Иван Иванов и Радослав Вутов, четвърти съдия е Мариян Гребенчарски, а съдийски наблюдател – Йосиф Ронков.

Няколко основни играчи на „Етър“ пропускат гостуването. Халфът Николай Янков получи разкъсване на бедрен мускул в последния мач с „Миньор“, Дани Младенов е контузен, а травма лекуваше и Яни Пехливанов. Кольо Станев пък е наказан за един мач заради натрупани картони. Последния двубой поради травма пропусна и Янко Ангелов.

Билетите за двубоя са на цена 3 лева, съобщиха от разградския клуб. Те могат да бъдат закупени на контролно-пропускателния пункт на Академия Лудогорец. Продажбата стартира в 15:00 часа в събота. Привържениците на „Етър“ ще бъдат настанени в сектора за гости, цената на билетите и за тях е 3 лв.

Автор на снимката: Анатолий Йорданов


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ