Теодор Салпаров: Гоним титлата отново, имаме класата и опита. Показахме, че можем да играем под напрежение

Теодор Салпаров

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) надиграха като домакини Левски София с 3:0 гейма, в третия мач между двата тима от полуфиналните плейофи в efbet Супер Волей. С това шампионите отстраниха „сините“ и ще играят на финал в първенството, където ще защитават титлата си от изминалия сезон.

Либерото на Хебър Теди Салпаров заяви, след успеха, че въпреки всички трудности и контузии през сезона, тимът демонстрира как се играе под напрежение и защо е събран в тази формация.

Получи се уникална атмосфера. Щастливи сме от победата и от подкрепата на уникалната ни публика. Въпреки, че спечелихме с 3:0, мачът беше тежък. Като цяло в по-важните моменти съумяхме да надделеем с характер и опит. За пореден път показахме какво можем не само в Европа, но и у нас.

Отборът на Левски демонстрира, че с тези млади състезатели могат да играят наравно, което в положително. Тези деца тепърва ще се развиват и може би ще бъдат гръбнака на националния тим. Адмирации за тях, за младите и опитните. Младите показаха голямо израстване, Влади Иванов и Светослав Гоцев и Алехандро Торо играха на ниво. Всички направиха страхотен сезон. Има бъдеще този отбор. Определено смятам, че поднесоха приятната изненада. Ако се запази този състав, през следващата година ще има още по-оспорвано първенство.“

Ние продължаваме напред, гоним титлата отново. В най-важните моменти в България и на европейска сцена показахме, че можем да играем под напрежение. Тази година ни беше много трудно от към контузии. Но един колектив е силен тогава, когато има проблеми и ги преодолява. Този сезон сме подложени на натиск, но доказваме, че не напразно сме събрани в тази формация. Справихме се в най-важните мачове досега. Показахме нашата класа и опит и се надявам да го покажем и на финала.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ