Дубълът на Левски разби този на Славия в мач с 10 гола

ЦСКА II - Левски II, Отбор

Левски спечели дербито на дублиращите отбори срещу Славия в отложена среща от 26-ия кръг на Югозападната Трета лига. Двубоят се игра на едно от помощните игрища на „Герена“ и предложи истинско голово зрелище с 10 попадения.

В крайна сметка „сините“ се наложиха със 7:3 и нанесоха първа загуба на своя противник, откакто шампионатът навлезе във втората си фаза.

Домакините изиграха много силен мач и съвсем заслужено се поздравиха с успех. За победителите по два гола реализираха Антон Иванов и Преслав Бачев. По един добавиха Антоан Стоянов, който се разписа от дузпа през първата част, и Калоян Петков в заключителните минути на двубоя. В последната минута от редовното време играчът на Славия Марсел Йорданов си отбеляза злощастен автогол.

За „белите“ точни бяха Румен Рангелов, Кристиян Балов и Кристиян Величков. Въпреки тежкото поражение, славистите остават на трето място във Втората група на Югозапад с актив от 27 точки.

Левски II пък събра 23 пункта и се изкачи до петата позиция в класирането. Днес “сините” бяха водени от Виктор Димитров, след като доскорошният наставник Елин Топузаков пое представителния отбор.

Автор: Спортал


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ