Мениджъри на ЦСКА – Левски, ще следят изкъсо звездите на отбора

Левски - ЦСКА, Юрген Матей, Георги Миланов

По традиция дербито между ЦСКА-София и Левски е най-посещаваният двубой в Първа лига, а често това се отнася и за присъствието на чуждестранни агенти във ВИП ложата на националния стадион „Васил Левски“. Предстоящият в понеделник сблъсък няма да направи изключение и отново редица мениджъри и скаути ще изгледат мач номер 1 у нас.

Интерес за чужди клубове представляват както футболисти на ЦСКА-София, така и на Левски. На „Армията“ най-сериозно впечатление правят нападателят Дюкенс Назон, който през пролетта има 6 гола и 3 асистенции в 7 шампионатни двубоя, както и левият халфбек Брадли де Нойер, намиращ се в страхотна форма. Изявите на 20-годишния национал Християн Петров също ще бъдат следени под лупа.

Елитният испански Жирона ще изпрати скаути, които ще наблюдават представянето на централния защитник на Левски Хосе Кордоба. От клуба са готови да предложат 3 милиона евро за правата на панамеца през лятото.

Автор: Тема Спорт


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ