Ивайло Петев иска да привлече бивша своя звезда обратно в Лудогорец, има вариант това да се случи

7 Dni Sport14.04.2023
Лудогорец, Ивайло Петев

Бившият футболист на Лудогорец Върджил Мисиджан иска отново да играе в чужбина. В момента крилото носи екипа на Твенте. От началото на сезона 29-годишният футболист има на сметката си 31 двубоя във всички турнири, в които е отбелязал седем гола.

Договорът на Мисиджан изтича след края на кампанията и нидерландският клуб прави всичко възможно, за да го задържи. От Твента са предложили по-завишена оферта към играча и в момента очакват отговора му.

През зимата Лудогорец отправи запитване за крилото, но то бе отхвърлено от техническия директор Ян Щройер. Но разградчани не са се отказали да си го върнат в редиците и могат да го привлекат със свободен трансфер през лятото.

„Ще видя предложението от Твенте и ще дам отговора си скоро. Ще се консултирам със семейството ми. Ролята на крило винаги е привлекателна за чуждестранните клубове, особено при изтичащ договор. Амбициозен съм и се надявам да направя още една добра стъпка в Европа“, коментира ситуацията Мисиджан пред „Voetbal International“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ