Чужденец напуска Пирин Благоевград, разочаровал е със своите изяви

7 Dni Sport14.04.2023
Пирин Благоевград - Левски, Христо Янев, Драгомир Драгонов, ВАР

Локо София гледа двама футболисти от Първа лига за лятната селекция.

Става въпрос за състезатели, чиито договори изтичат и стават свободни агенти. Куп играчи на червено-черните са с контракти до юни. Днес железничарите приемат Пирин Бл в преследване на задължителна победа, която ще запази шансовете за седмото място и участие на бараж. Локо е в битката за Европа и през купата, където на полуфиналите среща ФК ЦСКА 1948 Сф. Двама играчи пропускат срещата, заради наказание – капитанът Красимир Милошев (2 срещи) и левият халф-бек Ивайло Найденов.

В Пирин са притеснени от назначението на съдията Радослав Гидженов за днешния двубой в „Надежда“. Нарядът върна кошмарния спомен за двата отменени гола на благоевградчани в юлското им гостуване на Спартак във Варна. Пловдивчанинът не призна попаденията на Преслав Йорданов и Красимир Станоев през второто полувреме и соколите измъкнаха равенството 1:1 в края на двубоя. След Нова година същият арбитър сложи на екипа си значката на ФИФА за сметка на петричанина Ивайло Стоянов, а втората среща на пиринци с него на терен в настоящата кампания бе на „Овча купел“ в първия кръг след рестарта на първенството на 13 февруари, когато загубиха с 0:2 от Славия.

Лявото крило Владимир Медвед пък почти сигурно ще си тръгне от Благоевград. 23-годишният беларусин така и не може да бъде картотекиран в БФС. Той бе привлечен зимата и до момента само тренира за здраве. Всичко това го е накарало да обмисля напускане на орлетата. В кариерата си роденият в Минкс Медвед, който има и руски паспорт, е играл в Грузия, Казахстан, Русия и родината си Беларус.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ