Боряна Калейн: Ако се проваля, ще проваля много хора около мен

боряна калейн

Българската национална състезателка по художествена гимнастика Боряна Калейн сподели, че едно най-вълнуващите събития по време на най-големия спортен форум е влизането в олимпийското село. Именно тя най-вероятно ще е една от двете грации, които ще ни представят в индивидуалната надпревара в Париж. Квотите за Игрите не са поименни.

„Имах трудни моменти преди Олимпийските игри в Токио, но те ме направиха много по-силна. Тогава усетих колко отговорно е цялото това нещо, а това ми натежа. Осъзнах, че ако се проваля, ще проваля много хора около мен. Прекалено много исках да успея и съм много критична към себе си“, сподели Боряна Калейн в предаването „На кафе“ по NOVA.

Мадлен Радуканова, състезателка от ансамбъла, спечелил златен медал в Токио 2020, е един от най-близките приятелки на Калейн. Именно тя успява да помогне на Боряна да бъде много по-стабилна на килима.

В Токио олимпийското село беше най-силната емоция. Там си на едно място с най-добрите във всички спортове“, сподели Калейн.

Тя говори и за връзката си със своя приятел Георги.

Срещнах Георги в залата, той беше кинезитерапевт на по-малките деца в залата и там се запознахме. Пътувам много често по лагери, но обичам да готвя, когато съм си в София“, каза още грацията ни.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ