„Голямата любов на Кубрат Пулев – Теодора Андреева се разпадна пред мен в дискотеката, жалка гледка, имам снимки и ги показвам“

7 Dni Sport13.04.2023
payimage-77584

От Фейсбук профила на Йордан Центранов:

„Ще Ви покажа едни снимки, които може би ще Ви отвратят или най-малко ще Ви замислят. Става въпрос за кадри, на които ще видите как певицата Теодора Андреева, позната пред обществото като Андреа е в безпомощно състояние по време на свое участие. С микрофон в ръка тя меко казано не знае какво се случва, крещи без да е в тоталност и в тон с песента и всички в дискотеката се чудят какво се случва. Лежи по земята и прави неествени движения. На всичко това бях и свидетел. Грозно и позорно. Каква е причината затова на всеки си оставам да си преценява. Ще прикача снимките.“, пише потребителя на социалната мрежа Фейсбук.


Певицата Андреа пее в дискотека пред своите фенове и се държи меко казано неадекватно.


Момент, в който Андреа ляга на пода и вдига ръка, която движи в такт с музиката, която звучи в дискотеката.

Феновете ѝ коментират, че това не е нормално и колкото и да я обичат няма как да я подкрепят за тези действия. Някои от тях очакват Андреа да излезе с официална позиция и да обясни какво се е случило.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ