Започна надземното изграждане на трибуна “Спортклуб”, козирката на “Южната” трибуна е почти готова

339457641_504534855040116_1602728430998638052_n

Работата по изграждането на стадион “Локомотив” продължава да напредва с всеки изминал ден

Днес официално бе налята с бетон последната част от плочата за Кота 0 на трибуна “Спортклуб”, където от южната и страна вече се строи надземно.

Там вече се работи по оформянето на първите три колони, като работата ще тече на две части. Едната част на трибуната ще напредва малко по-бързо от другата, за да няма забавяне на строителните дейности.

Междувременно козирката на “Южната” трибуна е почти завършена, като там остава да бъдат поставени единствено последните пластове с ламарина.

Очакванията са в следващите дни да се стартира работа и по монтажа на седалките на трибуната, която трябва да бъде въведена в експлоатация за началото на новия сезон през месец юли.

Работи се усилено и по помещенията под трибуната, като там ще бъдат поместени всички нужни неща (съблекални, стаи за съдии, стаи за делегати на УЕФА, допинг контрол и т.н), за да може когато се пристъпи към събаряне на “Централната” трибуна, стадионът да продължи да приема двубои.

Автор: Трибуна Пловдив


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ