„Да истина е за една вечер бях играч на ЦСКА, чух се с хората, поздравиха ме, даже и почерпих“

7 Dni Sport12.04.2023
Стойчо Младенов,

Публична тайна е, че настоящият нападател на ФК ЦСКА 1948 – Радослав Кирилов е бил играч на ЦСКА само за една вечер. Това се случва по време на периода на Стойчо Младенов на „Армията“. Прави се договорка за подписа на Кирилов, всичко е договорено от Славия са разписали и са го пуснали, но в последния момент от ЦСКА сменят желанието си и вместо да вземат Ради Кирилов, привличат Калоян Кръстев. Основната причина, която се изтъква за тази промяна е, че Кръстев е по-млад и перспективен за бъдещ трансфер в топ първенство на Европа. В момента Ради Кирилов е един от най-острите нападатели по фланга в efbet Лига и защитава цветове на ФК ЦСКА 1948, а Калоян Кръстев е отдаден под наем от ЦСКА в тима на Берое.

Радослав Кирилов е бил много радостен от случилото се, имал е разговори със свои близки приятели и познати, на които е споделил новината, получил е поздравления и дори е почерпил, но след това сделката се е разминала. Месеци след това последва трансфера му на стадиона в Бистрица.

Моментната цена на Радослав Кирилов според авторитетното издание „Трансфермаркт“ е около 700 хил. евро.

През кариерата си крилото е записало 366 мача, 69 гола, 21 асистенции и е получил 11 жълти картона. Интересно е, че Радослав Кирилов не е получавал червен картон през своята професионална кариера. Извън България е играл в отбори като Киево, Карпи, Римини, Песаро, Венеция, Кремонесе, Лумесане и Судтирол. На родна сцена се е подвизалва за Славия, ФК ЦСКА 1948, Берое и Пирин Благоевград.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ