Звезди на Хебър и Левски ще наградят млади таланти преди полуфиналния плейоф от мъжкото волейболно първенство

Теодор Салпаров

Звездата на българския волейбол и на настоящия шампион на България Хебър (Пазарджик) Теодор Салпаров и младите звезди на волейболния Левски Венислав Антов, Владимир Гърков и Симеон Николов ще застанат заедно един до друг в навечерието на големия сблъсък между „тигрите“ и „сините“ от полуфиналния плейоф на мъжкото волейболно първенство.

Те ще засвидетелстват уважение към талантите, тръгнали по техните стъпки. Волейболистите на „Хебър“ и „Левски“ ще покажат, че успоредно със съперничеството на игрището са важни и примерите, които спортистите дават на подрастващите.

Салпаров, Антов, Гърков и Николов ще се включат в награждаването на участниците в турнира „А1 Звезди на бъдещето до 14 г.“.

Церемонията по награждаването е утре (11 април) от 14,30 часа в спортна зала „Левски София“.

Полуфиналната серия между „Левски“ и „Хебър“ стартира с два мача в спортна зала „Левски София“ – на 12 април от 20,15 часа и на 13 април от 19,30 часа.

Билетите за мачовете може да бъдат закупени в залата. Те са на цена 10 лева, а за ученици, студенти и пенсионери – 5 лева. Деца под 14 години влизат безплатно.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ