Капитаните на Левски мотивираха талантите от „Звезди на бъдещето“ да преследват волейболната си мечта

340734880_1466606210813613_2059389340127123678_n

Левски води при момчетата след победи над Хебър и Славия, ЦПВК е лидер при момичетата на турнира за таланти до 14 г. в спортна зала „Левски София“, съобщиха от клуба.

Капитаните на мъжкия и женския отбор на Левски – Владислав Иванов и Елена Иванова, отправиха специални послания към талантите, участващи на първия турнир по волейбол за момчета и момичета „А1 Звезди на бъдещето до 14 г.“, организиран от „синия“ волейболен клуб. Двата представителни отбора на Левски присъстваха на церемонията по откриването в спортна зала „Левски София“ и засвидетелстваха своето уважение към тръгналите по техните стъпки млади волейболисти. Елена Иванова се обърна първо към родителите на децата – да продължават да ги подкрепят за сбъдването на волейболната мечта, а след това и към самите момичета и момчета – да играят с удоволствие и да преследват тази своя мечта с пълни сили. Владислав Иванов каза на талантите да се наслаждават на всяка възможност да играят волейбол, още повече при най-добрите условия, каквито им се предоставят с настоящия турнир още в най-ранна възраст. Двамата капитани пожелаха успех на момчетата и момичетата от участващите клубове, след което двата представителни отбора на Левски направиха обща снимка за спомен със звездите на бъдещето.

В турнира при момчетата участват Левски, Хебър, Славия и Виктория. При момичетата – Левски, Марица, Славия и ЦПВК.

Вярвам, че с турнира „А1 звезди на бъдещето до 14 г.“ ще получите най-добрата възможност да трупате опит в мачове, а колкото повече опит имате, толкова по-добри ще ставате. Важно е и да се забавлявате. Убеден съм, че ще създадете и приятелства за дълги години„, заяви Атанас Гаров, управляващ партньор на Garitage Park и основен организатор на турнира. И обеща и този турнир да се превърне в традиция, както международната надпревара за момчета и момичета „А1 Звезди на бъдещето“ за момчета и момичета до 15 г., която се провежда по Коледа.

Сигурен съм, че ще преживеете прекрасни емоции. В тези приятелски турнири най-важни са точно емоциите, но това е и страхотна възможност да играете при най-добри условия. Отделно ще имате възможност да натрупате игрови опит, при това точно преди държавните първенства за възрастта. Но основно си остава да се забавлявате, докато играете„, заяви съпрезидентът на ВК „Левски“ Владимир Николов.

Талантите поздрави и председателят на Комисия Детско-юношески волейбол Евгени Иванов. Той похвали и домакините на турнира от ВК Левски за продължаващите инициативи в детско-юношеското направление.

В първия ден от турнира при момчетата Левски първо победи Славия с 3:0. След това Левски надви връстниците си от Хебър също с 3:0 – точно преди старта на полуфиналните битки между мъжките отбори на „сините“ и на шампионите от Пазарджик в настоящото волейболно първенство на България. Хебър спечели с 2:1 срещу Виктория, а Виктория победи  Славия с 2:1 гейма. Левски води във временното класиране след изиграването на първите два кръга. В заключителните мачове във вторник от 13 часа играят Левски – Виктория и Хебър – Славия.

При момичетата Марица измъкна успех с 2:1 гейма срещу Левски, след което ЦПВК победи Марица също с 2:1. ЦПВК записа и успех с 3:0 над Славия и оглавява временното класиране. Левски също победи Славия с 3:0. В заключителните мачове във вторник от 11 часа играят Левски – ЦПВК и Марица – Славия.

Церемонията по награждаването във вторник (11 април) е от 14,30 часа.

Турнирът се провежда с подкрепата на Българската федерация по волейбол.

Снимка: Официална фейсбук страница на ВК Левски


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ