Отборът на Макгрегър срещу български тим в ММА Bushido в София

340002854_691327672792207_1234767018814347249_n

Международната бойна галавечер и една от най-големите в Европа MMA Bushido прави 88-мото си издание в София на 22 април.

Зала Универсиада ще бъде домакин на ММА, К-1 и събмишън граплинг битки между бойци от 10 държави.

Една от малкото срещи българин срещу българин е между Никола Дидов и Петьо Добрев.

Дидов обаче се подготвя в отбора на Конър Макгрегър в Ирландия – Straight Blast Gum (SBG). Неговите 5 професионални ММА двубоя са само в чужбина и това ще бъде първата му битка в България. Той е лилав колан по жиу-жицу, а за двубоя му в София пристига и един от треньорите на Макгрегър, Оуен Роди – шампион в ММА и ветеран с 15 победи.

Идвам за победа с нокаут“ сподели Дидов относно предстоящата битка. „Надявам се опонентът ми да е добре подготвен и да направим истинско шоу за феновете.“

Петьо Добрев без съмнение ще е добре подготвен. Той също е с 5 професионални ММА двубоя в кариерата си. Освен това обаче е сребърен медалист в абсолютната категория на ADCC, шампион на България в дисциплини gi и no gi по жиу-жицу. Той е представител на един от най-силните столични клубове Pitbulls MMA.

Това ще е двубой между двама бойци с много комплексни умения“ споделя Петьо. „Нека Дидов да се готви за много тежка битка!

Битките в MMA Bushido включват голямо разнообразие от бойци – от цели 10 държави. Това ще е и първата бойна галавечер от България, която ще бъде излъчвана в цял свят по спортния гигант DAZN.

Снимка: Официална фейсбук страница на МММ Bushido


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ