Истината за „влюбването“ между Григор Димитров и Андрей Рублюв: Стига глупости, баста

7 Dni Sport10.04.2023
Григор Димитров,

Григор Димитров и Андрей Рубльов отдавна са известни като едни от най-големите шегаджии в АТР тура.

Двамата заснеха кратко видео за почитателите си преди старта на турнира от сериите “Мастърс” в Монте Карло.

„За всички фенове и хора по света. Днес с Андрюша се забавлявахме много. Ще им кажеш ли какво правихме?“ – започна най-добрият български тенисист.

„Почти се влюбих в теб”, отговори шеговито Рубльов.

„Поиграхме малко тенис, който ще видите скоро“, каза още световният руснакът, а Димитров добави „Поиграхме малко старомоден тенис. В момента сме на снимачната площадка. Продължавайте да ни следите и скоро ще ви покажем това, което направихме тук. Благодаря на всички“.

Първата ни ракета започва участието си в турнира днес с мач на двойки. Негов партньор ще бъде полякът Хуберт Хуркач, а на старта двамата ще се изправят срещу братята Стефан и Петрос Циципас. Сблъсъкът е трети в програмата на корт №2, която започва в 12:00 часа.

Григор Димитров и Хуберт Хуркач играха заедно и в Индиън Уелс. Там те хвърлиха бомбата, елиминирайки трикратните шампиони от Големия шлем при мъжките дуети и победители в Откритото първенство на САЩ за последните два сезона Раджийв Рам и Джо Солсбъри 7:6(2), 6:4, но след това бяха принудени да се оттеглят заради контузия на българина.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ