Берое посреща шампионите от Хебър и ще търси реванш

Волейбол, Хебър

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) гостуват на Берое 2016 (Стара Загора) във втори мач между двата тима от четвъртфиналните плейофи в efbet Супер Волей.

Двубоят е от 18:00 часа в старозагорската зала „Иван Вазов“. Срещата е телевизионна и ще бъде предавана пряко.

Шампионите водят с 1:0 в четвъртфиналната серия. В първия мач те се наложиха като домакини над Берое с 3:0 гейма в своята зала „Васил Левски“.

В четвъртфиналната фаза се играе до два успеха от три мача. Нова победа за Хебър тази вечер ще отстрани съперника и ще класира шампионите на полуфинали.

Евентуално спечелване на мача от старозагорци ще вкара серията в трети решителен двубой. Той е предвиден за 9 април в пазарджишката зала „Васил Левски“.

Шампионите излизат за нов успех и продължаване напред в битката за титлата. Старозагорци гонят реванш пред своя публика. Гостите са фаворит, опитът също е на тяхна страна. Домакините няма какво да губят и ще се хвърлят с всички сили на свой терен в опит за изненада, като се очаква интересен и любопитен сблъсък.

Автор: БгВолейбол


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ