Национал не спира да бележи в Италия, предложиха му договор до 2026 година

7 Dni Sport07.04.2023
Йоан Борносузов,

Младежкият национал Йоан Борносузов продължава с фантастичното си представяне тази пролет в Италия.

Юношата на ЦСКА заби поредния си гол в турнира за купата на Италия, но този път отборът му Дженоа загуби гостуването на Фиорентина с 2:3. За „виолетовите“ пък попадение отбеляза Димо Кръстев.

По-рано в турнира на примаверата Дженоа изхвърли гранда Милан, като го поеди с 2:1 на негов терен. Голът пак отбеляза Йоан Борносузов.

Дженоа върви отлично и в първенството, където държи първото място на 5 точки пред Парма и 6 кръга преди края. В последния мач „синьо-червените“ биха Комо, а блгаринът ги поведе с гол към крупния успех.

Наскоро от клуба са предложили на Борносузов да продължи договора си до 2026 година. Нападателят е в полезрението на наставника на първия тим Алберто Джилардино. Той беше треньор на примаверата допреди 2 месеца, когато спешно пое първия състав на Дженоа със задачата да го върне в Серия А още този сезон. Борносузов е един от любимците на Джилардино, както няколко пъти призна самият легендарен стрелец на Скуадра адзура.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ