Станимир К. Стоилов: Наско Сираков чуй ме, знам истината и това ми е крайното решение

7 Dni Sport07.04.2023
Screenshot 2023-04-07 at 9.25.33

Станимир Стоилов напуска поста старши-треньор на Левски. Затова съобщават няколко големи родни медии. Решение е взето и се потвърждава от множество слухове, истории и анализи на „сини“ фенове в групи, страници и форуми. В този материал ще публикуваме текст с автор Георги Керкелов, който се представя като фен на Левски.

„Мъри напуска клуба. Съвсем скоро ще го обяви. Това е резултат от последната лъжа на Наско Сираков, който каза, че няма да има големи събития на Общото събрание, влезе в залата, регистрира се и започна да маже. Омаза Иво Ивков и това е вбесило Мъри, който няма да търпо повече подобни ходове. Уважението между двамата визирам Наско Сираков и Станимир Стоилов е причината новината да не се хвърли още вчера. Всичко това е информация към, която нямам чисти доказателства, но е и такава, която ще се случи. Всички които бяхме вчера в залата или около залата знаем за какво става въпрос. Скоро и всички останали. От сега нататъка какво, защо и с кого – тъмна индия.

Знам едно, че аз ще бъда на стадиона и ще си подкрепям отбора, но знам и че няма да бъдем същата бройка като сега.

Все пак призовавам за Вечното дерби, да има някакъв компромис, за да не се изложим след темпото, което наложихме през изминалите няколко години. Левски значи свобода, прозрачност и честност, затова искаме да я виждаме в любимия ни тим, заслужаваме го след всичко това, което направихме, дадохме и дарихме.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ