Тити Папазов подаде жалба срещу лидера на агитката на Левски

7 Dni Sport06.04.2023
Тити Папазов,

Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов разкри, че в средата на март месец, след негово интервю, е получил СМС от един от лидерите сред „сините“ фенове – Любомир Костадинов. Не можем да си позволим да публикуваме текста на съобщението заради вулгарния език, който е използван в него.

Тити Папазов е подал жалба срещу Младежа, както е прякорът на Костадинов, а по негови думи този тормоз продължава вече близо три години. Един от най-известните привърженици на Левски потвърждава, че преди 10 дни е подадена жалба срещу него от Папазов. Баскетболният специалист сподели, че има още много неща, които да каже, но това ще се случи на по-късен етап.

Публикуваме написаното от Папазов във „Фейсбук“ без редакторска намеса:

„Този тормоз преживявам вече 2г.и 9 месеца. СМС-ите са повече от 50. Никой не се съмнява в техния „високо интелигентен и морален стил“.

Търпях до момента, в който беше намесена моята покойна майка!

На другия ден отидох и подадох жалба. Не от страх, а защото вече повече от 30г. държавата се управлява мутренски и рано или късно това трябва да спре.

Г-н Костадинов дали моя живот е жалък или не показва отношението на хората към мен. С това, че ежедневно ме спират да разговарят и снимат с мен, да споделят радост или тревога, показва, че аз съм стигнал до сърцата им.
Професионалните ми успехи всеки ги знае и те най- малко биха могли да бъдат определени като“ жалки“, защото са част от моя живот.

Интересен е факта, че въпреки трудностите на днешния ден на финала за купата на България дойдоха три пъти повече левскари от броя на членовете на твоето сдружение.

Накрая искам категорично да заявя, че не изпитвам никакъв страх от теб, защото рано или късно ще стигнеш до „мястото“ за което си се запътил, но искам да отправя послание към нормалните хора, че в България най-накрая трябва да възтържествува нормалноста във всички сфери на живота- политика, образование, спорт и т.н.

Всеки трябва да се изявява в сферите към, които се е определил

Мутрите в престъпния свят, политиците в политиката, спортистите в спорта!

Имам още много неща да казвам, но за сега толкова!“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ