Иван Турицов и Лазар Туфегджич пропускат мача със Славия

7 Dni Sport06.04.2023
Левски - ЦСКА, Уелтън, Иван Турицов

Десният бек Иван Турицов и офанзивният играч Лазар Туфегджич ще пропуснат и неделното дерби със Славия, пишат колегите от „Тема Спорт“. Двамата не взеха участие в сблъсъка за купата с Черно море поради контузии.

Националът от доста време лекува травма. Туфегджич пък е получил разтежение на мускул в навечерието на срещата с варненци. Надеждите на треньорския щаб са, че двамата ще бъдат на линия за вечното дерби срещу Левски, което е на 17 април, понеделник.

Саша Илич не бе никак доволен от представянето на тима срещу Черно море. „Допуснахме две груби индивидуални грешки. Те трябва да ни бъдат обеца на ухото“, заяви треньорът, който имаше претенции към главния рефер Георги Димитров заради краткото добавено време. Директорът Филип Филипов е убеден, че ЦСКА ще покаже друго лице срещу Славия.

Вчера юношите на армейците до 16 години победиха с 2:1 Левски на „Герена“. Двата гола за успеха бяха дело на Илия Димитров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ