Играч на Дея спорт е волейболистът с най-много зелени картони

Дея спорт-Левски

Централният блокировач на Дея спорт – Стефан Чавдаров е състезателят с най-много зелени картони в редовния сезон в Ефбет Супер Волей. В изиграните 22 кръга в мъжкото първенство Чавдаров е получил три зелени картона за демонстриран феърплей, съобщават от Националната волейболна лига.

По този начин, Чавдаров, както и всички останали волейболисти, спечелили зелен картон, допринасят за кампанията на НВЛ „Спечели Зелен картон, направи добро!“

 

През месец декември 2022, ръководството на НВЛ обяви нова благотворителна инициатива в съвместна кооперация с Money Lease.

За всеки зелен картон, получен от състезател в Ефбет Супер Волей, се трупат пари, които в края на сезона ще бъдат дарени за благотворителност. По този начин се цели от една страна промотирането на спортсментството в родното първенство, а от друга се дава още по-голям израз на желанието на ръководството на НВЛ да покаже, че волейболът може да играе огромна роля в обществото, подавайки ръка на групи, които имат нужда от подкрепа„, пише още сайтът на НВЛ.
У нас за първи път зеленият картон бе въведен през октомври 2019 г. за двубоя за Суперкупата на България между Нефтохимик и Хебър.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ