Експресен щурм на „Армията“, полузащитникът Георги Миланов в ЦСКА

7 Dni Sport03.04.2023
Screenshot 2023-04-03 at 10.12.31

Опитният полузащитник Георги Миланов съвсем скоро може да заиграе отново в България. Това споделят като информация колегите от „Мач Телеграф“ в първия си брой за седмицата. Друго издание пък пусна мухата, че от ЦСКА след ситуацията и ще влезнат в контакт с играча. Публична тайна е, че Миланов е бил пред трансфер при „червените“ преди да подпише с Левски преди няколко сезона. Сделката не се е получила, защото Жоро е имал клауза в договора да играе редовно.

Тогава ръководството на ЦСКА в лицето на Данаил Ганчев са отхвърлило подобна клауза в контракта.

Идеята е сега да бъде взет опитен полузащитник, какъв без съмнение е Георги Миланов, за да предаде своите знания на терена на своите евентуални партньори в средата на терена. Със сигурност подобна сделка сега е трудно осъществима, след като Миланов игра за Левски и то доста успешно. Георги се разписа с красива задна ножица срещу ЦСКА в едно от Вечните дербита в, които взе участие. Той вдигна и Купата на „България“ именно след успех на „червените“ с 1:0.

ЦСКА може да предложи доста по-добри условия на Георги Миланов от Левски. „Сините“ са другия тим, който със сигурност ще прояви интерес към 31-годишният футболист.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ