Илиана Раева: Тези мигове на върховни преживявания са смисълът на огромния труд

7 Dni Sport03.04.2023
Илиана Раева, Невяна Владинова

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева излезе с кратко изявление в социалните мрежи след финалите на отделните уреди от Световната купа, от които Стилияна Николова спечели три титли – на обръч, топка и бухалки, а Ева Брезалиева взе сребро на бухалки.

„Вчера беше един много емоционален ден, изпълнен с всякакви емоции, но най-вече позитивни, особено след финала на бухалки. Стили грабна златото, а Ева среброто. Публиката буквално експлодира. Въздухът в залата се наелектризира до краен предел. Колегите от другите държави искрено ме поздравяваха за успеха!

Вярвам, че всичко това ще бъде стимул за още повече работа в залата. Тези мигове на върховни преживявания са смисълът на огромния труд!

А ние наистина полагаме много, много усилия. Сега трябва да забравим този “златен” уикенд и бързо да се концентрираме за предстоящото състезание, което имаме тези петък, събота и неделя.

“Купа София”, която е с рекорден брой участващи страни, ни очаква“, написа Раева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ