Сашо Ангелов напуска отбора на Добруджа, бесен е на играчите си

7 Dni Sport03.04.2023
Сашо Ангелов

Добруджа може да се окаже с нов треньор днес или утре.

Причината е, че Сашо Ангелов е заплашил, че може да си тръгне. Той бил бесен от отношението, което са показали играчите в двубоя с Дунав Русе – 0:0. Така „златисто-зелените“ влязоха в серия от 3 мач без победа. Преди това тимът направи 2:2 у дома със Спартак Плевен и загуби с 0:1 от Литекс в Ловеч.

След тези резултати в Добрич отново треперят за мястото си в групата, защото са само на 2 точки над зоната на изпадащите, а Миньор Перник, Витоша Бистрица и Созопол, които се намират там, показаха в петък, че не са хвърлили кърпата и ще се борят докрай за мястото си при професионалистите.

„Тръгвам си на момента!“, отсякъл Ангелов пред шефовете на тима, с които не бил в най-добри отношения, след като му назначиха Атанас Атанасов за шапка. Ангелов дойде в Добруджа именно, за да замени Орела, който бе освободен заради лошия старт на „златисто-зелените“ в първенството. Все пак в Добруджа се надяват, че Ангелов ще остане поне до гостуването на Марица. Но вече са започнали да оглеждат евентуални негови заместници.

В същото време стана ясно, че Валери Божинов е направил мечешка услуга на пастрока си. Бившият национал е пратил мотивационно писмо до играчите, които обаче са изпопадали от смях от словореда и грешките, които е допуснал Божи в обръщението си към тях.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ