Унгарска медия се заяде с България: Можете само да ни завиждате с вашите боклуци

337555088_727527775735458_8491904098302693887_n (1)

Унгарските медии не пропуснаха да се заядат с България след успеха на „маджарите“ на „Пушкаш Арена“. Местна медия пише, че в родината ни има само скици, порутени съоръжения и мръсен Национален стадион в София.

Сайтът magyarnemzet.hu написа следния абзац: „Унгарският национален отбор по футбол започна с уверена победа квалификационната серия за европейското първенство. Под ръководството на диригента Доминик Собослай отборът на Марко Роси спечели с 3:0 срещу България, а наставникът представи нов играч – Барнабас Варга. Отборът на Младен Кръстаич издържа на напрежението до 7-ата минута„.

Тревата в Будапеща е с най-високо качество. Сякаш сме в компютърна игра. За съжаление в България няма подобно футболно игрище. Българите могат само да завиждат на унгарското бижу. За сравнение в София има само порутени съоръжения, скици за изпълнение и мръсен и пълен с боклуци Национален стадион„, пише още унгарското издание.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ