Славия го закъса, остана без трима титуляри за 1/4-финала срещу Локо София

Славия - Пирин Благоевград, Тони Тасев

Трима основни футболисти на Славия висят за двубоя с Локо София от четвъртфиналите за Купата на България. Контузии лекуват Тони Тасев, Иван Минчев и Дарко Тасевски. Първият получи травма по време на контролата с Раднички Ниш, загубена с 1:3. Тасев почувствал болка в бедрото и бил заменен принудително.

В лазарета са Минчев и Тасевски, като те може и да попаднат в групата за сблъсъка в „Надежда“, но шансът да започнат сред 11-те е минимален. Двамата не пътуваха със столичани за спаринга с Раднички.

Четвъртфиналът за купата е на 3 април (понеделник) от 18:30 часа. Преди паузата за националните отбори Славия падна с 0:1 от Локо София, като гост в шампионата. Мачът бе белязан от някои грешни съдийски решения, които вбесиха старши треньора на белите Златомир Загорчич.

Белите дори излязоха с декларация озаглавена: За какво е този VAR, да спасява бездарниците ли?

Заги пък се надява, че различните национали на тима ще се завърнат здрави, защото кадровите проблеми в състава на Славия не са малко. В Локо София пък няма да могат да разчитат в дербито за купата на наказания бразилец Карлос Франса.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ