Кокала ги подкара по домова книга: Първо Левски, после и Кръстаич! На сърбина му стана лошо

7 Dni Sport25.03.2023
Емил Велев Кокала, Добруджа

Легендата на Левски Емил Велев сподели впечатленията си след последните събития в синия клуб. Велев бе част от турнира за ветерани в памет на Сашо Костов. Той също така критикува селекционера на националния отбор Младен Кръстаич заради избора му да не включи в списъка си звездата на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев.

„Според мен основната причина за големия спад на Левски беше отпадането от Хамрун. Това беше много лоша загуба и отпадане, което не се предвиждаше. Виждаме, че Левски се съвзе през последните три мача. Надявам се това нещо да продължи и да се класират на трето място. За Левски винаги е било цел първото място и спечелването на Купата.

Не бива да се случва в професионален клуб като Левски да има напрежение на ръководните позиции. Трябва да си има йерархия и един човек да изразява мнението на всички по стълбицата. Смятам, че всичко е поправимо. С разговори нещата могат да се оправят. Публиката наистина помага за това обединение. Ще трябват още попълнения, за да може Левски да се бори за титлата догодина. Трябват двама-трима, които да са класни и да правят разликата“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ