Побъркаха от инжекции Антон Недялков! Кръстаич иска звездата на Лудогорец срещу Унгария

Антон Недялков Левски Лудогорец 3

Антон Недялков е с възпаление на петата и заради това го лекуват с антибиотици. Бият му инжекции на мястото. Малко е вероятно той да се възстанови за мача с Черна гора, но за гостуването на Унгария в понеделник трябва да е по-добре.

Опитният бранител пропусна последния мач на клубния си “Лудогорец” от шампиона, спечелен от “орлите” 3:1 срещу “Хебър” в Пазарджик, заради травмата. Малко преди началото на двубоя Недялков се оплаква от болката и е изваден от стартовия състав. Въпреки контузията той тренира с националите, които се събраха в понеделник на базата на “Лудогорец”.

Прави впечатление и фигурата на вратаря Светослав Вуцов. Той е свалил минимум 3 килограма, като сериозно е понижил и мазнините в тялото си. Очаква се точно Вуцов да пази в първия ни двубой от евроквалификациите. Стражът на “Славия” застана под рамката на вратата в последния мач за тима на Младен Кърстаич. Това се случи в контролата с Люксембург, завършила без голове през ноември. В последните 3 срещи преди нулевото равенство титуляр на вратата за България бе Даниел Наумов от ЦСКА 1948.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ