На „Герена“ научиха какво правят двете ЦСКА-та и се разбързаха: Този играч ще е наш!

7 Dni Sport22.03.2023
1

Ръководството на Левски е повишило финансовото предложение към халфа на Пирин Чебрайлс Макрецкис. Сините искаха да вземат 22-годишния латвиец в края на трансферния прозорец, но не успяха. Опитите им да го привлекат като свободен агент също удариха на камък, защото Макрецкис отказа да скъса контракта си с орлетата по вина на клуба заради неплатени заплати.

Силната игра на футболиста обаче е впечатлила и редица клубове, които имат по-големи финансови възможности от Левски. Това е и причината на „Герена“ да бързат да сключат предварителен контракт.

От правата на Чебрайлс Макрецкис, който след края на кампанията става свободен агент, са заинтересовани още ЦСКА-София и ЦСКА 1948. От Лудогорец също следят ситуацията, но не са се намесили директно. А латвиецът вече отказа предложения от пловдивските Ботев и Локомотив.

Макрецкис е формиран като играч в школите на германските Байер Леверкузен и Борусия Дортмунд, а в Пирин е използван на няколко поста. Той е несменяем титуляр в състава на Христо Янев, който се бори със зъби и нокти за оцеляване.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ