Треньорът на Черноморец: Чак след 5-та минута на втората част започнахме да играем баскетбол

Васил Евтимов

Треньорът на баскетболния Черноморец Васил Евтимов сподели мислите си след успеха с 82:78 срещу Рилски спортист в четвърфиналите на Купата на България. Той заяви, че няма предпочитания за съперник на тима в полуфиналите. В другия двубой от тази част на схемата се изправят Левски и Берое.

Това бе много важна победа за нашия клуб. Откакто съм треньор, винаги сме печелили първия мач за Купата. Предупредих момчетата, имаме да изиграем три финала, днеска срещу Рилски спортист беше първият от тях, утре е вторият. Нямам предпочитания за опонента, нека по-добрият отбор победи“, започна Евтимов.

Най-много ме притесни това, че започнахме мача с 18 точки изоставане. Лошото ни начало се дължеше най-вече на факта, че двубоят ни бе насрочен в много труден час, не успяхме да направим тренировка в 13:00. Знаех, че това ще ни изиграе лоша шега. Затова взех и таймаут на третата минута, за да посъбудя момчетата малко… Мисля че чак след 5-та минута на втората част започнахме да играем баскетбол…“, сподели Евтимов за трудното начало на Черноморец в мача.

Спечелихме борбата, но и те направиха много грешки, 21 срещу 12. Надявам се да стигнем възможно най-напред в турнира. Утре имаме мач, нека да го изиграем и от там нататък каквото стане“, завърши треньорът на Черноморец Васил Евтимов преди полуфинала.

В него, „акулите“ ще се изправят срещу победителя от двойката Левски и Берое.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ