Тома Здравков: Добре де ще Ви кажа цялата истина за отношенията ми с Диана Димитрова

7 Dni Sport17.03.2023
Screenshot 2023-03-17 at 16.38.52

“Ние с Диана Димитрова сме приятели на творческа основа. Не ми е разказвала нищо за побоя“, каза за „България днес“ рок певецът Тома Здравков.

Наскоро участникът в „Капките“ бе един от най-специалните гости на самостоятелната изложба на актрисата открита в известна столична галерия. По думите на Здравков двамата се запознали през 2015 година покрай снимките на клипа към неговата песен „Няма време“.


Диана Димитрова сияе от щастие и радост на своята изложба, която откри на осми март.

„Тогава едни пичове от НАТФИЗ, от курса по режисура и актьорско майсторство, много готини хора, на които им предстоеше да се дипломират, ми се обадиха, за да ме помолят да направим общ проект. Хем да направят видео клип към моя песен, хем това да им послужи като курсова работа. Това са вече големи, известни режисьори, които работят с най-големите български телевизии,“ а по това време бях още студенти, разкрива бившият любим на актрисата Албена Михова.

„Те ми препоръчаха Диди. Аз мислех, че дори е някаква шега, че тя ще рисува. Там тя нарисува една картина, играеше дама, която е в клетка и ме наблюдава само отвън. Тя каза, че много ѝ е повлияла цялата песен, че я слуша повече от седмица, вманиачена е в това. Но хората на изкуството са такива, ние винаги търсим вдъхновение в нещо“, разказва още Тома Здравков

Певецът с дрезгавия глас добави, че актрисата обича да рисува на негова музика и парчета, които ѝ харесват.

„За мен това е много яко, защото по някакъв начин съм вдъхновил нейната творческа мисъл. Аз съм огромен неин фен, защото тя е много талантлива не само на сцената и екрана, а по принцип“, добави Томата.


Диана Димитрова и Тома Здравков в разговор на въпросната светска вечер на изложбата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ