Ария заби нож в сърцето на Георги Йомов: Ще Ви кажа цялата истина за футболистчето

7 Dni Sport16.03.2023
Screenshot 2023-03-16 at 17.47.19

Бившата половинка на наказания за употреба на допинг футболист на ЦСКА Георги Йомов – певицата Ария прикова вниманието с новото си парче.

То се казва „Ще те накажа“ и в него се пее за бивш мъж, който спи с милион жени и се вози в бързите си коли, а мнозина разпознаха Йомов в героя от песента.

„Ще те накажа, ще те откажа да ми звъниш като откачен. Ще съжаляваш, че в тази каша си се забъркал точно с мен. Пийни си мили да ме забравиш, не поглеждай, ще се задавиш“, се пее в парчето, което вече е хит в мрежата.

Мъжът от видеото (вляво на снимката по-долу) също напомня визуално на Йомов (вдясно), което още повече засили коментарите, че песента е насочена именно към играча на ЦСКА.

Ария и футболистът се разделиха в края на миналата година, като официалното обяснение тогава бе, че футболистът иска тя да се откаже от кариерата си, за да създадат семейство, а не не е пожелала.

Текст на песента:

Които види ме тази вечер ще познае, свободна съм вече, с усмивка и даже без чаша отразявам раздялата наша. Салфетки, рози, погледи има, а ти се разкъсваш за трима, пийни си мили да ме забравиш, не поглеждай, ще се задавиш.

Припев: И да спиш с милион жени, да ги возиш в бързите си коли, аз горя в сърцето ти, тази вечер ще плащаш, но в сълзи. Ще те накажа, ще те откажа да ми звъниш като откачен, ще съжаляваш че в тази каша си се забъркал точно с мен.

Като удар в мантинела, боли те всичко че съм ти взела, по сепарета търсиш ме мене, но ти си вече минало време. Черпи ги всички, сипвай догоре, играча в теб ужасен актьор е, пийни си мили да ме забравиш, не поглеждай, ще се задавиш.


Снимка на Ария от мач между Рома и ЦСКА на стадио „Олимпико“ в Италия, когато Йомов игра титуляр.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ