Мениджърът на световния шампион Александър Усик: Искам да Ви кажа истината за Кубрат Пулев, отекна и до нас

7 Dni Sport16.03.2023
Screenshot 2023-03-16 at 9.12.45

На Тайсън Фюри му липсва работна етика, за да победи Усик.

Това обяви специално за „Тема Спорт“ мениджърът на световния шампион в тежка категория на WBA, WBO, IBF и IBO Александър Красюк. Той е убеден, че неговият боксьор ще прибави колана на WBC и ще стане първият абсолютен №1 в кралската дивизия от времето на Ленъкс Люис.


Клиентът на Александър Красюк – Александър Усик се готви усилено в залата с изтощителни тренировки.

„20 години не е имало абсолютен шампион. Затова толкова много искаме да организираме този мач. Вярвам, че такъв ще се проведе. Имаме дата и място – 29 април, Лондон. Усик е категоричен, че не иска да мисли за друг съперник. Тайсън също казва, че иска този мач, така че сме готови на компромиси, в името на неговото осъществяване и това да видим Александър като победител. Разбира се, това ще бъде много тежка битка, но Фюри няма работната етика, за да спечели. Той е голям, едър, много е силен, но Усик е от друга порода. В неговата глава е единствено мисълта за победа, тренира усилено, готви се от много време. Тайсън ми се струва, че не набляга на подготовката толкова сериозно, но ще видим. Това е бокс в тежка категория и всичко може да се случи в такъв мач“, констатира Красюк.

Той поздрави развитието на българския бокс, под ръководството на Красимир Инински, като също така отличи и уменията на Кубрат и Тервел Пулеви. „Това са страхотни боксьори, с които трябва да се гордеете. Кубрат проведе два мача за световната титла, не се отдава на всеки подобно нещо. Тервел е медалист от олимпиадата, където впрочем загуби именно от Усик на полуфинал. Ако бе срещнал друг на тази фаза, сигурно щеше да е сребърен в Лондон. Харесва ми отношението ви към бокса, в България. На Странджа видях страхотна организация, която е на ниво професионален бокс, истинско шоу. Моят приятел Красимир Инински работи много в посока развитието на този спорт, за което го поздравявам“, каза още Александър Красюк.


Александър Усик в ролята на модел за една от много марки, които го търсят с рекламни договори.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ