Камбуров: Средната посещаемост на мачовете на Локо и Ботев ще се вдигне

7 Dni Sport16.03.2023
Мартин Камбуров,

Мартин Камбуров коментира как новите стадиони на Ботев и Локомотив ще повлияят за развитието на футбола в Пловдив.

„В наши дни не си представям учителите да хукнат към стадиона с целия клас, но може напред във времето да се върнат и тези моменти. Всичко си е с времето. Ние тогава като деца нямаше какво да правим и чакаме мач. Волейбол и баскетбол също. Сега има хиляди десетки опции за забавление. А да не говорим, ако е студено. Но пък който си обича футбола, ще си подкрепя Локо или Ботев. Но се връщам на стадионите, защото е сериозен проблем.

Сега мои приятели, яки локомотивци, не искат да отидат на мача в Коматево, защото гостуващата публика е набутана в една клетка. И отпред застават полицаи и гледането към терена се затруднява. Когато станат двата стадиона, иска ми се да стане по-бързо, вече ще е по-друго.

Тръпката на пловдивчани ще се върне. Двата клуба имат голяма фенска маса, част от която би тръгнала отново на мач, когато има условия и комфорт. Ще се вдигне средната посещаемост със сигурност“, каза той пред „Тема Спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ